Tjenester

Vår spesialitet er fliser, skifer, naturstein og peiser/ovner, gjerne med spesielle og krevende løsninger. Vi kan bidra aktivt i planleggingen og komme med spennende forslag.


Fliser

Vi kan legge alle typer flis for deg eller din bedrift. Både inne og ute. Å legge fliser krever at man jobber etter normer og standarder. Vi Kan legge fliser av alle typer og størrelse.


Skifer

Skifer er en naturstein som passer godt inn i de fleste norske hager og har med dette lange tradisjoner her i landet. Det er et stort utvalg i både farger og fasonger.


Natursten

Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat.


Peis/Ovn

Vi hjelper deg å montere og sikre ditt ildsted. Vi sørger for at alle retningslinjer er fulgt og at monteringen er kravmessig godkjent.


Gårdsplass

Vi utfører rehabilitering av eldre gårdsplasser med oppretting av setningsskader, dyprengjøring, mosefjerning og impregnering/sealing.


Hagemiljø

Vi kommer gjerne på befaring og sammen blir vi enige om hva du ønsker å ha utført. Du får detaljerte skisser og konkrete pristilbud.


Støttemur

En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomten og skaper ryddige og rene linjer i planløsningen. Valget av type støttemur er mange. Vi kommer med anbefalinger.


Kantstein

Vi legger kantstein til dine uteområder. Vi hjelper deg med hele prosessen, fra valg av stein til siste steiner er lagt på riktig plass.Velger du oss til å utføre mur arbeidene vil du møte en hyggelig og positiv gjeng som kommer til avtalt tid, og leverer kvalitet om ønskelig til avtalt pris. I tillegg har vi respekt for andres verdier, og reiser aldri uten at det er ryddig og rent etter oss.

Kontakt oss
Vi utfører også alle typer mur- og pussarbeider, og legger vekt på å være en seriøs representant for “verdens nest eldste yrke”. Vi arbeider mest med skifter, flis, naturstein, peis og ovn. Kontakt oss for gratis befaring!