Tjenester

Vår spesialitet er renovering av bad/våtrom, fliser, skifer, mikrosement og peiser/ovner, gjerne med spesielle og krevende løsninger. Vi kan bidra aktivt i planleggingen og komme med spennende forslag. Vi har faste og kvalitetssikrede samarbeidspartnere innen alle håndverkstjenester, som sørger for et kostnadseffektivt og godt resultat.


Fliser

Vi kan legge alle typer flis for deg eller din bedrift, både inne og ute. For å oppnå et godt og varig resultat kreves det at man følger standarder og retningslinjer for utførelse, riktig oppbygging av underlag, valg av produkter osv. Vi har gode kunnskaper om dette, og vi legger stor vekt på å levere kvalitet til riktig pris.


Mikrosement

Selv om mikrosement består av sementpulver, er det et elastisk materiale som kan brukes på nær sagt alle overflater; badet, kjøkkenbenken, veggen over kjøkkenbenken, gulvet i gangen, eller kanskje i vinduskarmen. Det er bare fantasien som setter grenser. Etter flere år med utprøving av forskjellige typer mikrosement har vi nå funnet en produsent av høyteknologisk mikrosement fra Valencia, som er overlegen på kvalitet og holdbarhet, og som også leverer mikrosement etter fargekart med mange forskjellige farger.


Skifer

Skifer er en naturstein med lang tradisjon i de norske hjem, både innvendig og utvendig. Men værforholdene i vårt land har ført til mange skader på skiferlagte og flislagte uteområder, så her er det veldig viktig å kjenne til riktig utførelse, oppbygging og valg av produkter. Vi har god erfaring med dette, og følger nøye anbefalte løsninger.

Peis/Ovn

Peis/Ovn/Pipe

Peis/Ovn/Pipe

Vi er godkjent for montering av ildsted og piperehabilitering, og sørger for at alle krav og retningslinjer følges. Vi sørger også for nødvendige søknader og rapporter.


Gårdsplass/Hagemiljø

Vi bygger nye og vi restaurerer eldre uteområder som innkjørsler, gårdsplasser, trapper, terrasser og hagemiljø. Vi kan bidra med forslag og løsninger, og vi samarbeider også med arkitekter.


Støttemur

En støttemur muliggjør større utnyttelse av tomten og skaper ryddige og rene linjer i planløsningen. Valget av type støttemur er mange. Vi kommer med anbefalinger.Velger du oss vil du møte en hyggelig, positiv og kvalitetsbevisst gjeng, som kommer til avtalt tid, og som leverer kvalitet til avtalt fast pris eller konkurransedyktig timepris. I tillegg har vi respekt for andres verdier, og reiser aldri uten at det er ryddig og rent etter oss.

Kontakt oss
Vi utfører også alle typer mur- og pussarbeider, og legger vekt på å være en god utøver av «Verdens nest eldste yrke». Kontakt oss for gratis befaring!